Γίνετε χορηγοί

Το Φεστιβάλθα διαρκέσει 4 μέρες (2-5 Φεβρουαρίου 2017) και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση στη Μουσική Σκηνή "Cine Kerameikos", μαθήματα στη "Libertango Dance Studio" και χορευτικές βραδιές Τάνγκο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αθηναϊδας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά, είναι περίπου 1.500 άτομα, όπου ένας μεγάλος αριθμός ήταν από Τουρκία, Λίβανο, Σερβία, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο, Αίγυπτο, Ρουμανία, Ιταλία, Ελβετία, Αγγλία, Νορβηγία, Ρωσία & Καναδά.

Για το συγκεκριμένο event πρόκειται να οργανωθεί εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια μέσω website , social networks, ραδιόφωνο, flyers κ.ά., ενώ στο “Cine Kerameikos” και στην "Αθηναϊδα" θα έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι για εκθέτες.
Το μέγεθος αλλά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του συγκεκριμένου Φεστιβάλ εγγυώνται μία εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης και προώθησης της Εταιρίας σας, μέσα από ένα πολιτιστικό γεγονός, που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό ατόμων ηλικίας από 18 έως και 70 χρονών. Τα πακέτα χορηγιών που προσφέρονται από τους διοργανωτές είναι προσιτά και ευέλικτα, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να αποτελέσετε κι εσείς μέρος αυτής της εκδήλωσης.

 

Πληροφορίες για Χορηγία

 

Newsletter

Υπό την αιγίδα:

argentina

της πρεβείας της Αργεντινής

urulogo

της πρεβείας της Ουρουγουάης

turkey

της πρεσβείας της Τουρκίας

italy

της πρεσβείας της Ιταλίας

Site created by