Γίνετε χορηγοί

Για Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα διοργανώνεται ένα αντίστοιχου μεγέθους Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο, στο οποίο θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας χορευτικής κοινότητας Τάνγκο.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 μέρες (8-11 Φεβρουαρίου 2018) και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα στο θέατρο “Cine Κεραμεικός”, μαθήματα στη σχολή χορού “Libertango” και χορευτικές βραδιές Τάνγκο στον Πολιτιστικό Χώρο ““Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών”” (στο Κολωνάκι).  
Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά, είναι περίπου 1.500 άτομα, όπου ένας μεγάλος αριθμός ήταν από Τουρκία, Λίβανο, Σερβία, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο, Αίγυπτο, Ρουμανία, Ιταλία, Ελβετία, Αγγλία, Νορβηγία, Ρωσία & Καναδά.

Για το συγκεκριμένο event πρόκειται να οργανωθεί εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια μέσω website  (http://www.tangoloversfestival.gr), social networks, ραδιόφωνο, flyers κ.ά., ενώ σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους του φεστιβάλ οι χορηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προιόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.

Το μέγεθος αλλά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του συγκεκριμένου Φεστιβάλ εγγυώνται μία εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης και προώθησης της Εταιρίας σας, μέσα από ένα πολιτιστικό γεγονός, που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό ατόμων ηλικίας από 18 έως και 70 χρονών. Τα πακέτα χορηγιών που προσφέρονται από τους διοργανωτές είναι προσιτά και ευέλικτα, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να αποτελέσετε κι εσείς μέρος αυτής της εκδήλωσης

 

 

Πληροφορίες για Χορηγία

 

Newsletter

Υπό την αιγίδα:

argentina embassy

της πρεβείας της Αργεντινής

uruguay embassy

της πρεβείας της Ουρουγουάης

turkey embassy

της πρεσβείας της Τουρκίας

Site created by