Διαμονή - Που θα μείνετε

Προτεινόμενο Ξενοδοχείο για το TangoLovers Festival & Marathon!

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για να έχετε τις ειδικές εκπτωτικές τιμές κάντε την κράτησή σας απευθείας στο ξενοδοχείο αναφέροντας ότι πρόκειται για το “TangoLovers festival & marathon 2018”.

 

Bedroom 1bar 1Το ξενοδοχείο Acropolis Select βρίσκεται στην καρδία της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση απο τα κυριότερα αξιοθέατα της Πόλης. Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κατά την επομενή σας επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Σε μικρή απόσταση 5 λεπτών που καλύπτεται με τα πόδια βρίσκεται η Ακρόπολη, το Νεο Μουσείο της Ακρόπολης, η Πλάκα. Εξισου κοντά βρίσκονται και άλλα σημαντικά αξιοθέατα όπως η Πλατεία Συντάγματος, οι Στύλοι του Ολυμπίου Διος και το Μοναστηράκι. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 70 μέτρων απο τις στάσεις του Μετρό, του Τράμ και του Λεωφορείου, κάνοντας τις μετακινήσεις γύρω απο την πόλη και τις παραλίες τωνπροαστίων πολύ εύκολες.

Restaurant 2Saloni 1Στο Ξενοδοχείο έχει πρόσφατα πραγματοποιηθεί ολοκληρωμένη ανακαίνιση και στα 72 Δωμάτια αλλά και στους Κοινόχρηστους Χώρους. Είναι εξοπλισμένο με κομψά Ιταλικά έπιπλα και αυθεντικά έργα τέχνης εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, που προσδίδουν σύγχρονη μοντέρνα διακόσμηση και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Καθημερίνα σερβίρεται Αμερικάνικο Πρωινό σε Μπουφέ, ενώ η απεριόριστη πρόσβαση στο Internet Wi-Fi VDSL (50mbps) , χωρίς χρέωση, κάνει την σύνδεση σας στο διαδίκτυο εφικτή κάθε στιγμή.

http://acropoliselect.gr/ - κοντά στη σχολή Libertango - Venue for Lessons (600 meters)

- κοντά σε στάση του μετρό για το main venue (3 στάσεις και 600 μέτρα περπάτημα)

Τιμές ΧΩΡΙΣ πρωινό:
Μονόκλινο: 44,00€
Δίκλινο: 52,00€
Τρίκλινο: 63,00€

Αν θέλετε πρωινό μπορείτε να το ζητήσετε και το επιπλέον κόστος είναι €7,00 / άτομο την ημέρα. Ενημερωθείτε από το ξενοδοχείο αν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώνετε το πρωινό ΜΟΝΟ αν πηγαίνετε στο εστιατόριο.

Newsletter

Υπό την αιγίδα:

argentina

της πρεβείας της Αργεντινής

urulogo

της πρεβείας της Ουρουγουάης

turkey

της πρεσβείας της Τουρκίας

italy

της πρεσβείας της Ιταλίας

Site created by