Αντίστροφη μέτρηση για το TangoLovers Festival

Το φεστιβάλ θα αρχίσει σε:

Ετοιμαστείτε!
Είμαστε στον αέρα...
Το TangoLovers Festival είναι ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός.
Κορυφαίοι επαγγελματίες της διεθνούς σκηνής (Αργεντινή, Ουρουγουάη, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία) αλλά και από όλη την Ελλάδα, συναντιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά για να μας ταξιδέψουν στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο.

We are on air...
TangoLovers Festival is a festival that became an institution. Leading professionals of the international scene (Argentina, Uruguay, France, Turkey, Italy) and all over Greece, meet for  second consecutive year to take us up to the neighborhoods of Buenos Aires and Montevideo.

TangoLovers Festival

Όλα ξεκίνησαν από το όνειρο της διοργάνωσης ενός φεστιβάλ παγκοσμίου βεληνεκούς στην Ελλάδα. Τόσο η αγάπη μας για το Tango, όσο και η υποστήριξη της κοινότητας αυτού αλλά και των χορηγών, οδήγησαν στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.


Το TangoLovers Festival θα διαρκέσει  4 ημέρες  με ατελείωτο  χορό και  παραστάσεις, shows,  μαθήματα από μεγάλους χορευτές του Tango.


Είστε και εσείς εραστής του Tango ή επιθυμείτε να γνωρίσετε από κοντά τη μαγεία και το πάθος του; Σας περιμένουμε στο φεστιβάλ μας..!

Με την ευγενική χορηγία των:

Newsletter

Υπό την αιγίδα:

argentina

της πρεβείας της Αργεντινής

urulogo

της πρεβείας της Ουρουγουάης

turkey

της πρεσβείας της Τουρκίας

italy

της πρεσβείας της Ιταλίας

Site created by